Pengikut

Kaedah Hantar

Anda boleh memilih mana-mana kaedah penghantaran berikut:

KTMB Express
Anda boleh menggunakan khidmat KTMB Express...jangkamasa penghantaran 1 atau 3 hari berkerja terus ke kediaman atau di cawangan KTMB.

POS DAFTAR
Kaedah pengiriman yang murah dan selamat ke mana-mana destinasi di seluruh Malaysia dengan kemudahan "Track & Trace". Setiap kiriman boleh dipantau melalui laman web Pos Malaysia di http://www.pos.com.my atau dengan menghubungi Khidmat Pelanggan Pos Malaysia di talian 1 300 300 300.
                            
POSLAJU
Kaedah pengiriman yang terpantas ke mana-mana destinasi di seluruh Malaysia dengan kemudahan "Track & Trace". Setiap kiriman boleh dipantau melalui laman web Pos Malaysia di http://www.pos.com.my atau dengan menghubungi Khidmat Pelanggan Pos Malaysia di talian 1 300 300 300.

PARCEL POS MALAYSIA
Semua tempahan dalam negara yang mempunyai berat melebihi 2Kg akan kami kirimkan melalui kaedah Parsel Pos Malaysia kerana kaedah pengiriman ini adalah paling murah ke mana-mana destinasi di seluruh Malaysia bagi bungkusan besar/berat. Walaupun tiada kemudahan "Track & Trace" bagi perkhidmatan ini anda akan kami berikan No Bungkusan agar anda boleh membuat rujukan dan pertanyaan terus dengan Khidmat Pelanggan Pos Malaysia di talian 1 300 300 300.
                                                

Anda juga boleh memilih untuk mengambil sendiri tempahan anda di premis kami seperti berikut. Sila hubungi kami dahulu bagi menetapkan tarikh dan masa kutipan:

Atas kehendak pelanggan kami juga boleh menghantar sendiri terus ke kediaman. Pihak kami tidak menanggong kos penghantaran, tetapi jika tempahan  melebihi RM3000.00 keatas kos penghantaran percuma diberikan.

Tempahan sekitar daerah KUANTAN adalah PERCUMA.

Ummie Craft Enterprise
(CA0242663-W)
Kg Tanah Belia, Panching
Jalan Sungai Lembing
26090 Kuantan
Pahang Darul Makmur